Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
13:00 EADAOIN FLYNN (Sea Shepherd Conservation Society)- OPERATION GRINDSTOP (prednáška) - Vegánske hody

13:00 EADAOIN FLYNN (Sea Shepherd Conservation Society)- OPERATION GRINDSTOP (prednáška)

Program sa dočkal malej zmeny, keďže pôvodne dohodnutá prednáška od Sea Shepherd musela byť zrušená. Zabezpečili sme však adekvátnu náhradu (bohužiaľ však tento rok bez infostánku):

13:00 EADAOIN FLYNN (Sea Shepherd Conservation Society)- OPERATION GRINDSTOP (prednáška)

Každý rok prídu na Faerských ostrovoch počas Grindadrapu o život stovky vorvaňov tuponosích a delfínov. Celé húfy týchto krásnych zvierat sú tu nezmyselne a brutálne masakrované. Kvôli svojej podobnosti s nechvaľne známym vraždením delfínov v Japonskom Taiji dostali tieto masakre prezývku „Taiji severu“. Sea Shepherd Conservation Society, popredná svetová oceánska ochranárska organizácia, vedie opozíciu voči tomuto zabíjaniu už od osemdesiatych rokov. Stovky dobrovoľníkov prišli tento rok na Faerské ostrovy aby hliadkovali zo vzduchu, zeme i mora a pokúsili sa zastaviť Grindadrap. Jednou z týchto dobrovoľníkov bola aj Eadaoin Flynn, pôvodom z Írska, ktorá momentálne žije v Piešťanoch. Na Vegánskych Hodoch porozpráva o svojich osobných zážitkoch a skúsenostiach z Operation Grindstop a o tom čo môžeš robiť aj ty, aby si pomohol zastaviť jatky na Faerských Ostrovoch.

Facebook: https://www.facebook.com/SeaShepherdUSA
Web: http://www.seashepherd.org/

ZDIEĽAŤ