Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Huy Vege opäť venuje svoj zisk Vegánskym hodom! - Vegánske hody

Huy Vege opäť venuje svoj zisk Vegánskym hodom!

Ázijské bistro Huy Vege s najširšou ponukou vegánskych jedál v Bratislave sa už po tretí krát zúčastní našich Vegánskych hodov. A rovnako ako predošlé dva roky, aj teraz venuje celý svoj výťažok v prospech Vegánskych hodov Bratislava!

Huy Vege aj v minulsti pripravoval na Vegánskych hodoch svoje ázijské špeciality priamo na mieste a ponúkal ich za dobrovoľný príspevok. Všetky peniaze následne venoval OZ VEGÁNSKE HODY a len v minulom roku nám tak pomohol naplniť rozpočet čiastkou takmer 800 EUR! Tento rok bude pokračovať v tejto tradícii a prináša vám možnosť podporiť Vegánske hody a propagáciu vegánstva na Slovensku veľmi chutnou cestou. Rozhodne vám teda odporúčame zastaviť sa tento rok v jeho stánku a ochutnať jeho vietnamské špeciality priamo z rozpáleného woku. Okrem toho že si pochutnáte, zároveň podporíte priamo Vegánske hody!

Web
Facebook

ZDIEĽAŤ