Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Posledná letná benefičná grilovačka pre Vegánske hody

Posledná letná benefičná grilovačka

Už túto sobotu sa bude konať naša posledná letná benefičná grilovačka pre Vegánske hody Bratislava 2016! Na naše fenomenálne beetburgre sa môžete tešiť od 15:00 v bratislavskom klube FUGA.

Naša tretia, letná, benefičná grilovačka bude opäť na dvore bratislavského klubu Fuga, tentokrát v sobotu 20. augusta, a bude sa niesť v karibských rytmoch DJs z Respect vibration sound Potkana a Rastanny! Okrem našich fenomenálnych beetburgerov si tak budete môcť vychutnať aj produkciu DJského kolektívu, ktorý prestriedal všetky najvýznamnejšie festivaly v regióne a robil support aj takým hviezdam, ako Zion Train či Dr. Ring Ding.

Na mieste budete mať možnosť nám pomôcť pokryť náklady na najväčší vegánsky food festival v regióne – Vegánske hody Bratislava 2016 – v rámci nášho benefičného grilu. Na ňom vám budeme pripravovať naše vychýrené vegánske Beetburgre, s domácou sojanézou, BBQ omáčkou, pickles a baby špenátom, v custom celozrnnej žemli s olivovým olejom. Okrem nich nájdete v našom stánku aj benefičné tričká, tašky, odznaky, magnetky a informačné letáky. Počas celej akcie budete mať zázroveň možnosť podpísať našu petíciu za zvýhodnenú DPH na rastlinné potraviny (www.veganskehody.sk/peticia)

Brány sa otvoria o 15:00 a grilovať budeme až do 22:00. Po desiatej bude náš program pokračovať v klube našou benefičnou párty B-Complex, Lixx, Wychitawacs – warm up party Vegánskych hodov Bratislava 2016 ktorú naplno rozbalí naša hviezdna tanečná zostava.

Neváhajte, a príďte stráviť letnú sobotu s beetburgerom v ruke a s dobrým pocitom na srdci, z podpory rozvoja ohľaduplného a udržateľného stravovania na Slovensku!

Tešíme sa na vás, už v sobotu 20.8. od 15:00 v klube Fuga!

Námestie SNP 24, Bratislava

FACEBOOK UDALOSŤ

ZDIEĽAŤ