Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Prednáška Dr. Melanie Joy - Prečo milujeme psy, jeme prasatá a nosíme kravy

Prednáška Dr. Melanie Joy – Prečo milujeme psy, jeme prasatá, a nosíme kravy.

Prinášame vám jedinečnú príležitosť vidieť naživo prednášku jednej z najvýznamnejších osobností psychológie vzťahov medzi ľudmi a zvieratami – Dr. Melanie Joy. Do Bratislavy zavíta so svojou prednáškou o tom, prečo niektoré zvieratá milujeme, ale iné jeme, postavenou na jej oceňovanej knihe Prečo milujeme psy, jeme prasatá, a nosíme kravy.

Melanie Joy, PhD, Ed.M., vyštudovala psychológiu na Harvardskej univerzite, je oslavovanou rečníčkou, konzultantkou pre organizácie a autorkou oceňovanej knihy Prečo milujeme psy, jeme prasatá, a nosíme kravy. Dr. Joy je ôsmou v poradí, ktorá získala ocenenie Ahimsa Award od Institute of Jainology, ktorú pred ňou dostali Nelson Mandela a Dalai Lama. Jej práca bola publikovaná v početných národných a medzinárodných výstupoch, vrátane BBC, ABS Australia, NPR a New York Times. Dr. Joy uviedla svoju vysoko hodnotenú prezentáciu o karnizme na piatich kontinentoch a video z jej TEDx talku patrí medzi 1% najsledovanejších TEDx videí všetkých čias. Je taktiež autorkou knihy Strategická akcia pre zvieratá.

Prednáška Dr. Melanie Joy bude prebiehať v anglickom jazyku so slovenským prekladom. Vstup na podujatie bude voľný a v ponuke bude aj občerstvenie. Na mieste si budete môct zakúpiť knihu Dr. Joy, ako aj benefičné predmety OZ VEGÁNSKE HODY, ktoré podujatie organizuje.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/993010487491623/

Tešíme sa na vás!

Prednáška sa bude konať v sobotu 22. októbra od 19:00 v Divadle Malá scéna STU.

Divadlo Malá scéna STU

Dostojevského rad 7, 811 09 Bratislava

ZDIEĽAŤ