Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Pomôž Vegánskym hodom 2017 rásť do ďalších miest!

Pomôž Vegánskym hodom rásť do ďalších miest!

Ako iste viete, Vegánske hody sa tento rok rozrastajú okrem Bratislavy aj do Košíc a do Žiliny. Zrealizovať trojo Vegánskych hodov je pre nás veľkou výzvou a práve preto potrebujeme vašu pomoc.

Ľudské stravovanie dnes patrí k hlavným príčinám klimatických zmien a každý rok pripraví o život desiatky miliárd takzvaných hospodárskych zvierat. My sme sa to rozhodli zmeniť. Preto ľuďom ukazujeme, že udržateľné a ohľaduplné stravovanie môže byť naozaj chutné.

Vegánske hody už deviaty rok približujú tisíckam ľudí jednoduchosť udržateľného a ohľaduplného stravovania. Pravidelne ľuďom prinášame desiatky obchodov a reštaurácií s ponukou jedál bez živočíšnych výrobkov. Každoročne dávame priestor kuchárskym talentom a pomáhame im naštartovať svoje vegánske podnikanie. Rozmach vegánstva, ktorým si za nášho pôsobenia prešla Bratislava, teraz chceme zopakovať aj v ďalších slovenských mestách.

Nový začiatok v Košiciach a Žiline nebude ľahký, preto sa na teba obraciame s prosbou o pomoc. S tvojou podporou dokážeme priniesť skutočnú zmenu pre zvieratá a zreálniť šancu na zastavenie klimatických zmien. Staň sa súčasťou tejto zmeny ešte dnes a podpor náš projekt na StartLabe!

Jem pre lepší svet

ZDIEĽAŤ