VH kópia MIŠKA(5)

Vajce po vegánsky

Zdá sa, že značky začínajú aktívne zapĺňať jednu z dier na rastlinnom trhu. Už aj európska značka uviedla svoje vlastné vegánske vajce. Zoznámte sa s novými rastlinnými alternatívami: vEGGIe ???

 
 
Nový produkt bol uvedený pod značkou Garden Gourmet. Bol vyvinutý odborníkmi z výskumu a vývoja z Nestlé Research vo Švajčiarsku a zo špecializovaného centra výskumu a vývoja pre kulinárske jedlá v Nemecku. Produkt bol nedávno predstavený ako test-and-learning v obmedzenom počte obchodov práve v týchto dvoch krajinách ???? Čoskoro sa snáď dozvieme, či na európky trh pribudne toto vegánske vajce.
 
Produkt uvedený na trh pod Garden Gourmet vEGGie je úplne vegánsky! Obsahuje sójový proteín a omega-3 mastné kyseliny a v Európe dosahuje Nutri-Score A. Má byť všestranný pre širokú škálu kuchárskych potrieb a možno ho miešať ako skutočné vajcia, použiť v palacinkách alebo ako prísadu pri pečení koláčov. ?? 
Zatiaľ si však vystačíte aj s inými, bežne dostupnými alternatívami! Spísané tipy, ako nahradiť vajce v kuchyni, nájdete aj v našom článku.

ZDIEĽAŤ