Pomôžte spraviť Vegánske hody ešťe lepšími!

Od začiatku Vegánskych hodov 2014 nás delí už len necelých 24 hodín! A od naplnenia nášho rozpočtu nás ešte stále delí 2000 EUR.

Vegánske hody sú neziskovým podujatím, ktoré nás stálo rok intenzívnej práce, ktorú vykonávame bez nároku na honorár. Na podujatie nevyberáme žiadne vstupné, avšak náklady máme tento rok takmer 8000 EUR. Preto sa obraciame na Vás, návštevníkov a podporovateľov, s prosbou o podporu Vegánskych hodov!

Najjednoduchšie nás môžete podporiť zaslaním finančného daru cez portál ďakujeme.sme.sk s prispievacím okienkom priamo na našom webe, priamym prevodom na bankový účet, alebo po novom aj prevodom cez PayPal na adresu info@veganskehody.sk.

A samozrejme nás môžete podporiť aj priamo na podujatí tým, že si zaobstaráte viac žetónov, ktoré neminiete a v neposlednom rade aj zjedením a vypitím všetkého, čo na Vás bude na podujatí čakať

A trochu matematiky na záver – keby nám každý z vás prispel iba 1 EURO, dokázali by sme vykryť súčasnú dieru v našom rozpočte. Ak by každý z vás prispel 4 EURÁ, dokázali by sme prefinancovať z vašich príspevkov celý tento ročník a na Vegánske hody 2015 by sme mali veľmi služný základ.

Pomôžte nám spraviť Vegánske hody ešte lepšími a prispieť tak k ochrane zvierat a životného prostredia!

Ďakujeme!

ZDIEĽAŤ