Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Sobotné referendum nie je len o LGBTI ľuďoch - Vegánske hody

Sobotné referendum nie je len o LGBTI ľuďoch

Spoločnosť prešla za posledné storočie veľkými zmenami. Tak ako sme boli svedkami boja za práva ľudí s odlišnou farbou pleti, sme boli neskôr svedkami boja za práva žien. Dnes sa odohráva boj za práva LGBTI ľudí. Je to boj, ktorý vychádza z presvedčenia, že každá živá bytosť sa narodí s určitou sadou neodňateľných práv. Boj za práva zvierat a ich oslobodenie je súčasťou tohto humanistického hnutia. Nie je možné odpierať práva jedným a priznávať ich druhým. A už vôbec nie o nich hlasovať.

V sobotu sa bude rozhodovať o tom, na ktorú stranu sa v tomto boji Slovensko prikloní – či na stranu pokroku, ktorý ľuďom prizná ich práva a otvorí dvere rozpoznaniu práv zvierat, alebo sa zasekneme v spiatočníckom stave, ktorý pestuje predsudky, nerovnosti, nenávisť a násilie.

My v tom máme jasno a hlásime sa k hnutiu bojujúcemu za oslobodenie všetkých živých bytostí. Preto, v sobotu 7.2., ostávame doma!

Vyjadrite jasne svoje stanovisko aj vy, a pozvite radšej svojich blízkych na trojchodový vegánsky obed, ktorým jasne poviete 3x áno oslobodeniu ľudí a zvierat!

ZDIEĽAŤ