Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Venuj svoje 2% z daní zvieratám a prírode! - Vegánske hody

Venuj svoje 2% z daní zvieratám a prírode!

Blíži sa čas, kedy budete môcť rozhodnúť o tom, komu venujete 2% z Vašich daní. Venujte ich ochrane zvierat a životného prostredia – venujte ich propagácii vegánstva!

Vaše 2% dokážu spraviť veľa! Každý cent, ktorý venujete OZ VEGÁNSKE HODY, poputuje na podporu propagácie práv zvierat, ochrany životného prostredia a vegánskeho stravovania. Každý jeden človek, ktorému dokážeme spoločne ukázať cestu ohľaduplného a zodpovedného života – cestu vegánskeho stravovania – Vaše 2% bohato zúročí. V podobe zníženej spotreby vody a pôdy, znížených emisií CO2 a metánu, spomalenia výrubu pralesov či likvidácie bohatstva svetových oceánov. A v neposlednom rade, každý človek, ktorého spolu dokážeme osloviť, bude znamenať veľký krok k zastaveniu utrpenia zvierat vo veľkochovoch, a veľký krok k rozpoznaniu zvierat ako živých, cítiacich bytostí, ktoré majú právo na dôstojný a plnohodnotný život.

Naše aktivity vstupujú už do svojho siedmeho roku a ako občianske združenie VEGÁNSKE HODY pôsobíme už tretí rok. Za ten čas sme oslovili tisícky ľudí, dostali sme témy vegánstva a práv zvierat do hlavného spravodajstva, inšpirovali sme ďalšie kolektívy doma a v zahraničí k príprave Vegánskych hodov v ich vlastných mestách a pomohli sme rozmachu vegánskych reštaurácií a predajní. Len počas roku 2014 sa nám podarilo prilákať na Vegánske hody v Bratislave viac ako 5000 návštevníkov a návštevníčok a na prvý Vegánsky deň v Bratislave viac ako 300. Naše aktivity sú však ešte stále v rozkvete a s Vašou podporou toho rozhodne dokážeme viac!

Venujte svoje 2% na podporu ochrany životného prostredia, práv zvierat a rozmachu vegánskeho stravovania! Venujte ich OZ VEGÁNSKE HODY!

Informácie o tom, ako môžete poukázať svoje 2% z daná na OZ VEGÁNSKE HODY nájdete v sekcii 2% z daní.

ZDIEĽAŤ