Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Zapojte sa do Vegánskych hodov Bratislava 2015! - Vegánske hody

Zapojte sa do Vegánskych hodov Bratislava 2015!

Po dlhom a napínavom čakaní sme spustili registrácie kuchárskych talentov na Vegánske hody Bratislava 2015! Rovnako ako po minulé roky, tak máte aj teraz príležitosť zapojiť sa do sekcie kuchárskych talentov a podeliť sa tak o svoje vegánske lahôdky.

Rovnako ako v minulosti je účasť v tejto sekcii bezplatná a je len na vás, akým spôsobom budete jedlo ponúkať. Hlavnou podmienkou je, že jedlo musí byť vegánske – nesmie obsahovať žiadne mäso, mlieko, vajcia, med, emulgátory živočíšneho pôvodu a ani výrobky z uvedených surovín. Kompletné podmienky účasti nájdete na našej stránke, spolu s registračným formulárom.

Zaregistrovať sa je možné až do 22. augusta 2015, takže máte ešte dostatok priestoru premyslieť si, čím sa pochválite na Vegánskych hodoch. Tie sa budú v Bratislave konať v sobotu 5. septembra 2015 na námestí Slobody a vstup bude už tradične voľný.

A ak sa už teraz neviete dočkať Vegánskych hodov, pripravili sme pre Vás malú ochutnávku v podobe benefičnej warm-up párty v bratislavskom klube Fuga. Už 25. júla sa tu bude konať benefičná grilovačka. Okrem toho najlepšieho z našej kuchyne na Vás bude čakať skutočne hviezdna zostava, ako počas grilovačky na dvore, tak aj počas večerného programu v klube, kde Vám zahrajú  hviezdy ako B-Complex, Wychitawacs, Inso a Jurgen Schmidt a počas grilovačky vás budú zabávať vaši obľúbení The Ugly Selectors a Brigada Rakija. Jednoducho skvelý program na celú sobotu, to si predsa nemôžete nechať ujsť!

Tešíme sa na Vás!

REGISTROVAŤ SA

ZDIEĽAŤ