Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Bezplatné cykloparkovanie priamo na námestí - Vegánske hody

Bezplatné cykloparkovanie priamo na námestí

Veľkou novinkou Vegánskych hodov Bratislava 2015 bude dostupnosť bezplatného cykloparkoviska, ktoré vám bude k dispozícii počas celého podujatia. Môžete tak nechať auto doma a doraziť na svojom bicykli.

Posledné roky zápasíme v Bratislave s rastúcimi dopravnými problémami. Tie však majú jednoduché riešenie – nechajte auto doma a príďte na Vegánske hody na bicykli! Tento rok sme sa rozhodli vám túto udržateľnú formu dopravy uľahčiť a v spolupráci s Cyklokuchyňou sme pre vás zabezpečili bezpečné celodenné parkovanie.

Spoločná iniciatíva Cyklokoalície, Cyklokuchyne a GeoCaching komunty prinesie 100 cyklostojanov a pripraví pre vás bezpečné cykloparkovisko. Každý kto príde na bicykli dostane mini darček pri zaparkovaní. Toto je podpora Vegánskych hodov na podporu udržateľnej ekologickej a nemotorovej dopravy. Cyklistický stánok bude mať mini darčeky ktoré si budete môcť vymeniť za žetóny, ako napríklad zvončeky, mapy, svetielka a iné. Taktiež bude na mieste základné náradie a pumpa od komunitnej cyklodielne Cyklokuchyňa.

Facebook
Web

ZDIEĽAŤ