Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Vegánske hody Bratislava 2015 máme opäť za sebou - Vegánske hody

Vegánske hody Bratislava 2015 máme opäť za sebou

Máme za sebou ďalší úžasný ročník Vegánskych hodov Bratislava! Napriek nepriaznivej predpovedi počasia vás prišli tisícky a vytvorili ste skvelú náladu a atmosféru. A bol to naozaj neuveriteľný pohľad a zároveň krásna prezentácia toho, že v Bratislave je skutočne veľký záujem o rastlinné alternatívy v stravovaní. Veríme, že sa to následne opäť odzrkadlí v ponuke jedální a reštaurácií a že s podobne plným a spokojným žalúdkom budete môcť odchádzať z bežných prevádzok každý deň. Ako organizátori a organizátorky tento ročník Vegánskych hodov hodnotíme veľmi pozitívne a opäť sa tešíme na ten nadchádzajúci. Ani tento rok by sme nezvládli bez malej armády dobrovoľníkov a dobrovoľníčok, ktorí/é včera podávali naozaj heroické výkony! Poďakovanie samozrejme patrí aj skvelým Djs, ktorí/é sa starali o skvelú atmosféru, všetkým vystupujúcim v prednáškovom stane, ktorí/é nám priniesli mnohé novinky a netradičné pohľady na oblasti práv zvierat či ochrany životného prostredia, mimovládnym organizáciám, ktoré sa starali o naše ďalšie vzdelávanie. V neposlednom rade ďakujeme všetkým zúčastneným kuchyniam, ktoré nám zabezpečili neuveriteľne pestrú ponuku vegánskych lahôdok. A samozrejme, ďakujeme všetkým, ktorí/é ste prišili a umožnili nám tak dotiahnuť Vegánske hody Bratislava 2015 do úspešného konca.
 
Ostáva ešte vyhlásiť výsledky návštevníckeho hlasovania o najlepšiu kuchyňu. V kategórii profesionálnych kuchýň boli prvé tri priečky obsadené nasledovne:
 
1. miesto so ziskom 296 hlasov – Veglife
2. miesto so ziskom 266 hlasov – Frangipani Vitality Bar
3. miesto so ziskom 248 hlasov – Azza
 
V kategórii kuchárskych talentov hlasovanie dopadlo takto:
 
1. miesto so ziskom 112 hlasov – Soul Kitchen
2. miesto so ziskom 69 hlasov – Tchai shop
3. miesto so ziskom 28 hlasov – upohana
 
Gratulujeme víťazom a víťazkám a neumiestneným kuchyniam prajeme veľa úspechov do ďalšieho ročníka, kedy budú mať opäť možnosť bojovať o najlepšie umiestnenie!
 
Ešte raz veľká vďaka a rok znova – na Vegánskych hodoch Bratislava 2016.

ZDIEĽAŤ