Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Vegánske hody Košice - program - Vegánske hody

Vegánske hody Košice – program

Od prvého ročníka Vegánskych hodov v Košiciach nás delí už len necelý týždeň. Pozrite sa, čo všetko na vás čaká v nedeľu 22. novembra.

Prvý ročník Vegánskych hodov v Košiciach je za dverami a je čas pozrieť sa lepšie na to, čo všetko sme pre vás pripravili na nedeľu 22. novembra v košickom spoločenskom centre AULA. Už od 13:00 v týchto priestoroch rozbalí svoju ponuku dokopy 11 kuchýň s pestrou paletou vegánskych špecialít, neobsahujúcich žiadne živočíšne výrobky ako mäso, mlieko, vajcia či med. Predstavia sa vám košické reštaurácie Bistro Tabačka, Dobré Bistro, prvý krát svoju ponuku predstaví bistro VE.DOM.E a zapojí sa aj raw bistro a obchod VaVita. Do Košíc však zavíta aj prešovské bistro AkoRepa a potraviny Vegana, ktoré čoskoro otvoria svoju košickú prevádzku. Okrem budete môcť ochutnať aj špeciality v sekcii kuchárskych talentov a benefičný cviklový burger, alebo si budete môcť zakúpiť vegánske kuchárske knihy z ponuky košického Artfóra.

V sprievodnom programe, ktorý sa bude konať v priľahlých priestoroch café Garibaldi, na vás čaká celodenný program. Predstavia sa vám viacerí aktivisti a aktivistky z oblasti ochrany práv zvierat a životného prostredia. Tešiť sa môžete na prednášku Martina Kovaľa o vegánskom stravovaní pri športovej záťaži, Eadaoin Flynn o Sea Shepherd Slovensko a súčasných kampaniach Sea Shepherd vo svete, či na Viliama Bartuša a Petra Sabo z Lesoochranárskeho zoskupenia VLK, ktorí vám priblížia koncept svojej práce a súčasné aktivity. Na záver večera si budete môcť pozrieť dokumentárny film Vegucated, v ktorom režisérka sprevádza na ceste k vegánstvu troch ľudí, ktorí postupne odhaľujú dôvody, prečo sa na túto cestu vydať tiež. Zároveň vám bude po celý deň v hlavnej sále spríjemňovať pobyt selektor Citron so svojim reggae setom a večer zakončí o 19:00 svojim folkovým vystúpením Dáša Fon Fľaša. Priamo na akcii si budete môcť zakúpiť aj naše benefičné tričká.

Viac informácii o programe sa dozviete v našej sekcii PROGRAM.

Tešíme sa na Vás! A nezabudnite, vstup voľný, príďte hladní!

ZDIEĽAŤ