Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Otvorenie vegánskeho bistra Simply Vegan v Prievidiz - rozhovor

Otvorenie bistra Simply Vegan – rozhovor

V piatok 1. júla otvorilo svoje brány nové vegánske bistro Simply Vegan v Prievidzi. Keďže ho otvárala najúspešnejšia amatérska kuchyňa z Vegánskych hodov Bratislava 2015, nemohli sme pri tejto udalosti chýbať.

Prinášame vám teda krátky rozhovoro so Soňou a Petrou, ktoré za týmto nápadom stáli. Tie vám prezradia niečo viac o sebe a svojej motivácii, ale aj o tom, na čo všetko sa môžete v ich novom bistre tešiť. Ich kuchárske umenie ste mali možnosť vidieť aj na Vegánskych hodoch v Bratislave a v Košiciach 2015, pričom v Bratislave sa umiestnili na prvom mieste v návštevníckom hlasovaní o najlepšiu kuchyňu v sekcii kuchárskych talentov. Rozhodne sa teda máte na čo tešiť!

Bistro Simply Vegan nájdete na Bakalárskej ulici 2 v centre Prievidze a bližšie informácie nájdete aj na ich facebookovej stránke.

Video a fotky vyrobil Milan Škandál.

 

ZDIEĽAŤ