Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Venujte svoje 2% z daní na rozvoj udržateľného a ohľaduplného stravovania! - Vegánske hody

Venujte svoje 2% z daní na rozvoj udržateľného a ohľaduplného stravovania!

Tento rok máte opäť možnosť venovať svoje 2% z daní na podporu rozvoja udržateľného a ohľaduplného stravovania. Všetko potrebné na poukázanie vašich 2% z daní nájdete tu.

Už od roku 2009 intenzívne pracujeme na približovaní vegánstva širokej verejnosti. Každoročne Vám prinášame jeden z najväčších vegánskych food festivalov v strednej a východnej Európe – Vegánske hody Bratislava. V rámci našej sekcie kuchárskych talentov prinášame na svetlo sveta nové vegánske reštaurácie. Počas Vegánskeho dňa zasa tisíckam ľudí umožňujeme ochutnať vegánske špeciality priamo vo svojom meste za polovičné ceny. Pravidelne nás môžete vidieť v rannej TV show Teleráno, kde státisícom divákov a diváčok predstavujeme lahodné vegánske jedlá. Skvelé vegánske recepty prinášame desiatkam tisíc ľudí na našom webe ako aj naživo v rámci našich kuchárskych show. V našom infostánku zasa majú ľudia možnosť spoznať zákulisie veľkochovov či dopady živočíšnej výroby na životné prostredie. V našich videách predstavujeme tie najlepšie vegánske reštaurácie a najlepšie kuchárske tímy. A v neposlednom rade prinášame ľuďom možnosť zasadiť sa za zvýhodnenú DPH na rastlinné potraviny.

V našej práci skutočne nezaháľame. S Vašou podporou však toho dokážeme omnoho viac. Nenechajte svoje 2% z daní prepadnúť a venujte ich na rozvoj vegánskeho stravovania na Slovensku!

Pre všetky tlačivá budete potrebovať nasledovné údaje:

Obchodné meno (názov): OZ VEGÁNSKE HODY
Právna forma: OBČIANSKE ZDRUŽENIE
IČO: 42272262 (SID nemáme a neuvádza sa)
Sídlo: BELINSKÉHO 1054/10, 85101 BRATISLAVA

Ďalší postup sa odlišuje podľa toho, či:

V uvedených odkazoch nájdete dôkladne popísaný postup, ako aj všetky tlačivá či kontakty na príslušné daňové úrady. V prípade, že by ste napriek tomu mali s poukázaním 2% z daní ťažkosti, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť na info@veganskehody.sk . Radi Vám pomôžeme!

Nemôžete poukázať 2% z daní? Nevadí! Máme pre Vás alternatívu.

Ak ste sa už rozhodli venovať svoje 2%  inej organizácii, alebo je Vaša daň tento rok prinízka, nezúfajte. Stále máte možnosť podporiť nás jednorazovým darom, alebo sa zaradiť medzi našich pravidelných podporovateľov a podorovateľky. Postup je veľmi jednoduchý a svoj dar si môžete nastaviť priamo na našej darovacej stránke.

Ďakujeme Vám za Vašu dôveru a odhodlanie budovať s nami udržateľné a ohľaduplné alternatívy!

ZDIEĽAŤ