Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Nájdite si s našou mapou svoje vegánske jedlo na Pohode!

Nájdite si s našou mapou svoje vegánske jedlo na Pohode!

Rovnako ako pred rokom sme pre vás pripravili Vegánsku mapu festivalu Pohoda! Na jednom mieste nájdete kompletný prehľad vegánskych jedál, ktoré nájdete na tomto ročníku festivalu Pohoda.

Na prehľadnej mape sa dozviete, kde sa nachádzajú prevádzky s vegánskou ponukou a čo všetko vám vedia ponúknuť. Prevádzky si viete filtrovať podľa toho, či sa jedná o vegánske, vegetariánske, alebo obyčajné prevádzky. Taktiež si viete zvoliť, či chcete vidieť jedlá, obchody, alebo kaviarne a čajovne. Pri každej prevádzke sa po kliknutí na značku na mape viete pozrieť na jej ponuku, fotku stánku. Po kliknutí na odkaz „get directions“ vás vaše mobilné zariadenie presunie do navigácie, ktorá vám ukáže vašu presnú polohu a polohu vybraného stánku. Následne sa viete premiestniť priamo k nemu.

Vegánsku mapu Pohody nájdete priamo na našej stránke na adrese: https://www.veganskehody.sk/pohoda/

Prajeme vám dobrú chuť!

PS: Nezabudnite sa zastaviť v našom infostánku, ktorý nájdete v NGO pasáži a nájdete ho na mape označený našim logom. Môžete tu nahliadnuť za brány veľkochovov očami zvierat, vďaka nášmu VR setu. Taktiež môžete podpísať našu petíciu za zvýhodnenú DPH na rastlinné potraviny a môžete si tu zaobstarať naše benefičné tričká, tašky, odznaky, alebo magnetky. Tešíme sa na vás!

ZDIEĽAŤ