Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Chceme vegánsku pizzu v Bratislave! - Vegánske hody

Chceme vegánsku pizzu v Bratislave!

Vyhlasujeme výnimočný stav! V Bratislave aktuálne nemáme žiadnu donášku tradičnej talianskej vegánskej pizze! S týmto stavom sa nehodláme zmieriť a preto sme sa rozhodli konať. Pridaj sa k nám a získajme naspäť jeden z pilierov vegánskeho stravovania – donáškovú vegánsku pizzu!

Pridajte sa do našej udalosti, nech ukážeme náš obrovský hlad po tradičnej vegánskej pizzi! Čo bude nasledovať? Začneme oslovovať tie najlepšie pizzérie s donáškou v Bratislave a tie od nás dostanú ponuku, ktorá sa neodmieta – odpustenie účastníckeho poplatku na Vegánskych hodoch v Bratislave, kde budú môcť svoju novú vegánsku pizzu odprezentovať a získať si tak naveky srdcia a žalúdky milovníkov a milovníčok vegánskej pizze v Bratislave.

Pravidlá výzvy:

  1. Pizzéria musí ponúknuť aspoň jednu vegánsku pizzu.
  2. Aspoň jedna pizza musí byť s tradičným talianskym cestom a paradajkovým základom
  3. Pizza musí obsahovať aspoň jeden druh vegánskeho syra na báze orechov alebo kokosového tuku, a vegánsky salám alebo údeninu (avšak nie tofu či sójové salámy najstaršej generácie).
  4. Pizzu musí donáška zaradiť to svojej stálej ponuky najneskôr 18.9.2017 a v ponuke musí zostať minimálne do 31.12.2017.
  5. Z vybraných ponúk spravíme všeľudové hlasovanie, v ktorom ľud vyberie, ktorá donáška získa prezentačný priestor na Vegánskych hodoch v Bratislave.

Následne budeme všetci šťastní/é a plní/é tradičnej talianskej vegánskej pizze!

OZ VEGÁNSKE HODY vám v prípade záujmu pomôže s výberom vhodných surovín a dodávateľov. Neváhajte sa na nás obrátiť emailom na info@veganskehody.sk!

Facebooková udalosť

ZDIEĽAŤ