Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Program Vegánskych hodov Bratislava 2015 - Vegánske hody

Program Vegánskych hodov Bratislava 2015

Na tohtoročné Vegánske hody v Bratislave sme pre vás opäť pripravili bohatý program. Pozrite sa, čo všetko na vás bude čakať 5. septembra na Námestí slobody.

Základom Vegánskych hodov je už od úplných začiatkov obrovský výber vegánskeho jedla. Tento rok ale budete mať zrejme naozaj problém ochutnať ich všetky. Pripravil sme totiž pre vás takmer tri desiatky stánkov s ponukou vegánskych lahôdok od reštaurácií z česka a slovenska, výrobcov vegánskych potravín, mimovládnych organizácií či kuchárskych talentov.
Svojou pestrosťou nebude zaostávať ani sprievodný program. V hlavnom stane sa vám predstaví poľská aktivistka z organizácie Otwarte Klatki – Dobroslawa Gogloza, slovenský ultrarunner Martin Koval, alebo český študent Martin Tománek so svojou netradičnou komiksovou témou. Rovnako ako minulý rok, aj tento krát začneme program blokom krátkych prezentácií, kde sa môžete tešiť na prezentácie Sea Shepherd Slovensko, Greenpeace, či prezentáciu NEAR – siete pre práva zvierat vo východnej Európe.
V sprievodnom programe nebude tento rok chýbať inštitút environmentálneho vzdelávania DAPHNE so svojim hravými EKOaktivitami pre rodiny s deťmi. Novinkou bude bezplatné cykloparkovanie v réžii Cyklokuchyne a Cyklokoalície a tradične narazíte aj na sekciiu infostánkov neziskových organizácií z česka aj slovenska, pôsobiacich v oblasti práv zvierat a ochrany životného prostredia.

Podrobnosti o programe nájdete v sekcii PROGRAM, ktorú priebežne aktualizujeme.

Toto všetko na vás čaká už 5. septembra na Námestí slobody v Bratislave.
Vstup voľný, príďte hladní!

Facebook udalosť

ZDIEĽAŤ