Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
OZ Vagus vám navarí aj uprace - Vegánske hody

OZ Vagus vám navarí aj uprace

V našej novej sekcii mimovládnych organizácii sa vám predstaví OZ Vagus rovno dva krát – postará sa o thaiský street food a aj o poriadok na podujatí.

V sekcii mimovládnych organizácii sme sa rozhodli dať priestor prezentovať sa vegánskou kuchyňou neziskovým organizáciám, ktorých činnosť je nám sympatická a ktoré pracujú so skupinami ľudí, ktorých práva sú porušované, prípadne rovno popierané. Medzi nimi sa predstaví občianske združenie Vagus, ktoré sa venuje terénnej práci s ľuďmi bez domova a mimo iné prevádzkuje aj nízkoprahové denné centrum Domec.

Na Vegánskych hodoch sa vám predstavia rovno s dvoma konceptami. Prvým z nich je Reštaurácia pod platanom. Napísali nám o nej: „Rozhodli sme sa, že budeme pravidelne raz do mesiaca počas leta otvárať našu reštauráciu „Pod Platanom“. Výťažok poputuje na prevádzku nášho DOMCA, ktorý denne pomáha ľuďom bez domova.“ Pripravovať pre vás budú Kokosy vo woku, Tom Yum polievku a ľadové prekvapenie.

OZ Vagus zároveň s mestskou časťou Nové mesto realizujú projekt, v ktorom ľudia bez domova dostávajú možnosť privyrobiť si upratovaním mesta. Spoločne s OZ Vagus im tak dáme príležitosť aj na Vegánskych hodoch a ľudia bez domova sa budú na podujatí starať o čistotu a poriadok.

Web
Facebook

ZDIEĽAŤ