DSC02122

FESTIVAL VEGÁNSKE HODY SA V OKTÓBRI VRÁTI DO TRŽNICE

FESTIVAL VEGÁNSKE HODY SA V OKTÓBRI VRÁTI DO TRŽNICE

Podujatie Vegánske hody sa vráti do bratislavskej Starej tržnice už druhýkrát v tomto roku. Najväčší vegánsky festival jedla na Slovensku sa bude konať nedeľu 8. októbra 2023.

Bratislava, 14. júl 2023 – Najväčšie slovenské rastlinné gastro podujatie Vegánske hody sa tento rok už po druhýkrát vráti do bratislavskej Starej tržnice. Tešiť sa tak znova môžeme na výber toho najlepšieho, čo rastlinné stravovanie na Slovensku ponúka. Okrem ponuky jedla bude na festivale tradične aj celodenný sprievodný program, mnohé stánky s inými ako potravinovými produktami, NGO zóna, ale aj ochutnávky vegánskych noviniek!

„Sme veľmi radi, že sme festival po vynútenej prestávke nakopli a opäť sa môžeme stretávať dvakrát do roka. Jarné Vegánske hody boli skvelé, na jesennú verziu sa už veľmi tešíme. V súčasnosti pripravujeme program a sprievodné aktivity festivalu, konkrétne info  budeme oznamovať postupne už čoskoro,” hovorí Monika Dančová, event manažérka podujatia.

Vegánske hody majú za cieľ podporiť rastlinné stravovanie na Slovensku a šíriť osvetu o jeho pozitívnom vplyve na životné prostredie. Tento rok sa podujatie uskutočilo v jarnej edícii v apríli, kedy priláko tisíce návštevníkov a návštevníčok.

ZDIEĽAŤ