Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Spúšťame kampaň Jem pre lepší svet! - Vegánske hody

Spúšťame kampaň Jem pre lepší svet!

Pri príležitosti blížiaceho sa Dňa Zeme sme pripravili našu prvú kampaň #JemPreLepsiSvet, ktorú spustíme už v pondelok 2. marca. V najbližších týždňoch tak na vás čaká množstvo informácií a článkov, ktoré vám priblížia dopady našich každodenných rozhodnutí v stravovaní na životné prostredie a budúcnosť našej planéty. Každý deň totiž robíme rozhodnutie, či svojim jedlom svetu priťažíme, alebo budeme Jesť pre lepší svet.

Kampaň Jem pre lepší svet vznikla s cieľom priblížiť vám prehľadnou formou závery, ku ktorým veda dospela za posledné desaťročie intenzívneho skúmania vplyvu ľudského stravovania na životné prostredie. Priblížime si, aké dopady má živočíšna výroba na pôdu, vodu, ovzdušie, klimatické zmeny, biodiverzitu, dažďové pralesy, odpadové hospodárstvo, trvalú udržateľnosť a budúcnosť ľudstva. Samozrejme sa budeme venovať aj tomu, aké dopady má v tomto smere stravovanie, ktoré živočíšne výrobky ako mäso, mlieko a vajcia obmedzuje, a ako je na tom stravovanie, ktoré ich vyraďuje úplne.

Ako sa zapojím?

V ďalšom kroku prichádza rad na vás. Pomôžte nám ukázať ľuďom, že Jesť pre lepší svet, nie je žiadna veda a dokáže to každý! Zapojiť sa môžete veľmi ľahko cez sociálne siete ako Facebook, Twitter či Instagram. Stačí, ak pridáte svoju fotografiu s vegánskym jedlom, vegánsky recept alebo sa odfotíte na svojej obľúbenej vegánskej akcii či v reštaurácii. K vášmu príspevku potom pridáte hashtag #JemPreLepsiSvet . Svoj príspevok potom nájdete na našich tagboardoch:
https://tagboard.com/JemPreLepsiSvet/212246
http://www.hashtagr.co/jemprelepsisvet

Ako môžem ešte pomôcť?

Aby sme dostali našu kampaň čo najbližšie k ľuďom, budeme potrebovať vašu pomoc! Pomôžete nám aj veľmi jednoducho – zdieľaním našich článkov a infografík na sociálnych sieťach ako Facebook, Twitter, Instagram, Google+ či LinkedIn. Taktiež nás môžete podporiť aj svojim finančným príspevkom na náš účet, cez portál Ľudia Ľuďom alebo rovno cez PayPal. Vaše príspevky nám pomôžu preniesť našu online kampaň aj do každodenného sveta a pomôžu nám robiť našu prácu ešte lepšie!

A aby vám nič neuniklo, sledujte nás cez naše kanály:
Spravodaj Vegánskych hodov
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
LinkedIn
YouTube

Logo kampane vytvoril Tom Lern https://www.behance.net/leratnoir Ďakujeme!

ZDIEĽAŤ