Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Pomôž nám prekročiť hranice sociálnych sietí! - Vegánske hody

Pomôž nám prekročiť hranice sociálnych sietí!

Naša kampaň Jem pre lepší svet sa blíži k svojmu záveru. Aby sme však mohli kampaň úspešne ukončiť, potrebujeme naplniť ešte jeden posledný cieľ – všetky naše články a infografiky, ktoré sme počas kampane šírili na sociálnych sieťach chceme dostať priamo k ľuďom aj v hmatateľnom svete!

Tí, ktorí ste prišli na našu oslavu dňa Zeme v Bratislave, ste už držali v rukách náš leták, ktorý výstupy našej kampane stručne zhŕňa. Chceme však vytlačiť aj brožúru, ktorá by tieto informácie mohla poňať v celej svojej šírke a hĺbke a ktorú by sme mohli ľuďom ponúkať na všetkých svojich podujatiach a ďalej šíriť cez našich partnerov.

Prvým krokom bola príprava obsahu. Ten druhý však už bez vašej podpory tak ľahko nezvládneme. Náklady na tlač brožúr a letákov sa pohybujú v stovkách eur a to, koľko ich dokážeme natlačiť a rozšíriť medzi ľuďmi, už závisí len na vás, našich podporovateľoch a podporovateľkách! Priložte ruku k dielu a pomôžte nám dostať informácie o dopadoch ľudského stravovania na životné prostredie a prírodu čo najbližšie k ľuďom!

Podporiť nás teraz môžeš veľmi pohodlne cez platobnú bránu darujme.sk! Pomôž nám dostať informácie z kampane k ľuďom ešte dnes! https://veganskehody.darujme.sk/787/

ZDIEĽAŤ