Už po štvrtý krát sa mala uskutočniť jarná edícia festivalu udržateľného rastlinného stravovania, Jarné Vegánske hody v Bratislave. V súvislosti so šíriacim sa vírusom sa ho však
Nebryndzové halušky. FOTO: Humánny pokrok Už po štvrtý krát sa uskutoční jarná edícia festivalu rastlinného stravovania – Jarné Vegánske hody v Bratislave. Návštevníci sa už
[vfb id=68]
[vfb id=63]
[vfb id=61]
Registrácia prevádzok na Jarné Vegánske hody Bratislava 2019 skončila 17. februára
Svetoznáma sieť reštaurácii wagamama spúšťa na Slovensku 17. októbra svoje nové vegánske menu. Aby sme vám uľahčili cestu k nemu, pripravili sme pre vás súťaž
Festival udržateľného a ohľaduplného stravovania zavíta na Stanicu Žilina – Záriečie už v nedeľu 30. septembra. Tlačová správa v PDF na stiahnutie. Festival rastlinného stravovania Vegánske
Tritisíc litrov vody – to je množstvo potrebné na výrobu jedla, ktoré denne skonzumuje jeden Brit. Taký je výsledok novej štúdie „vodnej stopy“ stravovania v západnej
Desiaty ročník Vegánskych hodov Bratislava 2018 je úspešne za nami a bol to bezpochyby najväčší ročník, aký Slovensko kedy zažilo. Aby bol ten nadchádzajúci ale
Od septembra začína na Slovensku pôsobiť nové združenie Humánny pokrok, ktorého cieľom je rozvoj ľudskosti a udržateľnosti. Združenie zastrešuje niekoľko už existujúcich úspešných slovenských projektov
Vegánske hody Bratislava budú v Bratislave v poradí už desiaty raz a budú sa konať v nedeľu 9. septembra v Starej tržnici. Návštevníkov a návštevníčky
Vitajte v registračnom formulári jubilejného 10. ročníka Vegánskych hodov Bratislava, ktorý je určený pre reštaurácie, výrobcov a predajcov. Podujatie sa uskutoční v nedeľu 9. septembra
Neuveriteľný 10. ročník Vegánskych hodov je tu! Toto okrúhle výročie jedného z najväčších vegánskych food festivalov v strednej a východnej Európe oslávime vo veľkom štýle
V našej výročnej správe sa dozviete, ako sme hospodárili v roku 2017 a čo všetko sa nám podarilo spraviť pre zvieratá a životné prostredie. Rok
Dodnes najväčšia analýza odhaľuje, akú obrovskú environmentálnu stopu za sebou zanecháva dobytok – jeho chov poskytuje len 18 % kalórií v našej strave, pričom zaberá až
Nedávny komentár známeho ochranára Erika Baláža s názvom Spasená tráva priniesol niekoľko silných tvrdení týkajúcich sa pasenia dobytka. Preto si dovolím tieto uviesť na správnu