VegNews.BeyondMeatVeganChickenTendersSliders

Kuracia chuť bez mäsa? Beyond prináša vegánske kura!

V USA sa vyskytol momentálny problém s nedostatkom kuracieho mäsa a celkovo hydiny. Ako to už pri nedostatku býva, zvýšila sa tým cena produktov. Reštaurácie po celej krajiny začali hľadať alternatívu, aby mali stále čo ponúknuť a zároveň neprišli o svojich zákazníkov.
Práve v tomto čase prišla spoločnosť Beyond Meat s ďalšou strhujúcou novinkou – vegánske kura! Produkt sa volá Beyond Chicken Tenders a prví zákazníci ho môžu ochutnať už tento mesiac.

Pre OZ Vegánske hody napísala Anna Beláková.

V čom je Beyond vegánske kura iné?

Beyond Meat na svojej stránke uvádza:Vyrobené sú tak, aby vyzerali, varili sa a chutili ako tradičné kuracie kúsky vyrobené z kuraťa. Beyond Chicken Tenders sú vyrobené do dokonalosti a majú chutnú a jemnú chuť. Skvelé sú na jedenie počas neskorej noci, alebo na obedné občerstvenie. Spojte ho s obľúbenou omáčkou. Hoďte to do šalátu. Dajte ho medzi dve maslové vafle – nezabudnite na sirup. Nech je už vaše potešenie akékoľvek, vyskúšajte najnovšie rastlinné inovácie od spoločnosti Beyond Meat v reštauráciách po celej krajine od júla.”

beyond chicken
Spoločnosť Beyond Meat uvádza na trh svoj najnovší produkt: kurča na rastlinnej báze (Beyond Chicken Tenders). Foto: Beyond Meat

Beyond Chicken Tenders nielenže chutia skvele, ale sú aj lepšie pre zdravú výživu: so 14 g bielkovín na porciu sú vynikajúcim zdrojom bielkovín a majú o 40% menej nasýtených tukov ako špičkové kuracie mäsové výrobky. Vyrábajú sa zo zmesi hrášku a fazule. Ponuky Beyond Chicken Tender sa vyrábajú tiež bez GMO, antibiotík alebo hormónov a neobsahujú žiadny cholesterol. 

Vegánska príležitosť pre mäsožravcov

„Inovujeme trh s hydinou novými Beyond Chicken Tenders – výsledkom našej neúnavnej snahy o dokonalosť a rast v spoločnosti Beyond Meat,“ uviedol hlavný inovačný riaditeľ spoločnosti Beyond Meat Dariush Ajami.

Kalifornská spoločnosť zameraná na potravinárske technológie dúfa, že táto prestávka od živočíšneho kuracieho mäsa inšpiruje ďalších ľudí k vyskúšaniu rastlinnej verzie, ktorá v spotrebiteľských testoch chutila všetkým zúčastneným najviac a prirovnali ju k tradičnej kuracine.

Filety boli vyvinuté tak, aby slúžili ako náhrada kuracieho mäsa v predjedlách, šalátoch, sendvičoch a ďalších. Foto: VegNews

Vízia Beyond Meat

Spoločnosť Beyond Meat zaznamenáva pôsobivý rast, odkedy pred takmer desiatimi rokmi uviedla na trh svoju prvú rastlinnú ponuku. Najnovšia inovácia rozširuje portfólio produktov značky určených na napodobňovanie hovädzieho mäsa, mäsových guličiek, mletého mäsa a bravčovej klobásy. Jej odborné znalosti a široké povedomie spotrebiteľov pomohli dostať spoločnosť na prvé miesto výrobcov rastlinných proteínov. Firma je tiež známa partnerstvami s rôznymi inými značkami či najslávnejšími fast food reťazcami.

Tím spoločnosti Beyond Meat s viac ako 200 inovátormi strávil takmer desaťročie zdokonaľovaním nového rastlinného kuracieho produktu, aby splnil očakávania spotrebiteľov. Dočkali sme sa! Foto: VegNews


Zdroje:
BEYOND CHICKEN® TENDERS AVAILABLE FOR THE FIRST TIME AT RESTAURANTS NATIONWIDE
It’s hard to make chickenless chicken delicious. Has Beyond Meat cracked the code?
Beyond Meat Just Launched New Chicken Tenders, And We Got To Try Them First
VEGAN BEYOND MEAT CHICKEN TENDERS ARE COMING TO 400 RESTAURANTS

ZDIEĽAŤ