Vegánske ragú napoletano
Ragú napoletano je jednou z najznámejších variácií Bolonského ragú, ktoré vám zaručene rozvonia kuchyňu arómou čerstvých bylín, červeného vína a paradajok. Ragú napoletano je samostatnou
Ragú napoletano je jednou z najznámejších variácií Bolonského ragú, ktoré vám zaručene rozvonia kuchyňu arómou čerstvých bylín, červeného vína a paradajok. Ragú napoletano je samostatnou
Ak by ste mali možnosť znížiť spotrebu živočíšnych výrobkov mnohých ľudí, alebo spraviť z jediného človeka vegána, čo by ste si vybrali? Aj o tom
Neexistuje žiadny dôkaz, že sója je pre ľudí škodlivá. V skutočnosti by sme my aj planéta z jej konzumácie získali ohromné výhody. Z originálu Ignore
Do tretice sme pre vás pripravili premietanie What The Health v Banskej Bystrici. Tentokrát sa zameriame na zdravotné aspekty stravovania v novom filme z dielne
Pripravili sme pre vás ďalšie z premietaní dokumentárnych filmov v Košiciach. Tentokrát sa zameriame na zdravotné aspekty stravovania v novom filme z dielne tvorcov filmu
Najväčšia oslava udržateľného a ohľaduplného stravovania sa opäť blíži! Vegánske hody Bratislava 2017 sa budú konať v Starej tržnici a priľahľom okolí v nedeľu 17.
S príchodom jari sa lesy rozvoňajú divokým medvedím cesnakom a vám sa otvára príležitosť spraviť si jedinečnú sezónnu polievku z medvedieho cesnaku, podľa nášho receptu.
Fotka teliat v stiesnených ohradách mnohých bude šokovať avšak s toľkými nemliečnymi alternatívami teraz majú spotrebitelia a spotrebiteľky na výber. Preložila Diana Stanislavová z originálu Dairy
Pripravili sme pre vás ďalšiu z rady slovenských premiér dokumentárnych filmov. Tentokrát sa zameriame na zdravotné aspekty stravovania v novom filme z dielne tvorcov filmu
Naša kampaň za zvýhodnenú DPH na rastlinné potraviny vstupuje do ďalšej fázy! Od tohto piatku, aj vďaka Vašej podpore, začíname pôsobiť v pracovne skupine Ministerstva
22. februára 2017 Denník N publikoval rozhovor s MUDr. Miroslavou Navrátilovou, PhD., ktorá upadá do mdlôb, keď počuje slovné spojenie „zdravá výživa“. Keďže sme pri
Tento rok máte opäť možnosť venovať svoje 2% z daní na podporu rozvoja udržateľného a ohľaduplného stravovania. Všetko potrebné na poukázanie vašich 2% z daní
Tentokrát zavítame do indickej kuchyne a vyskúšame si veľmi jednoduchú cícerovú špecialitu Chana Masala, ktorá vám rozvonia celý dom. Chana Masala v priamom preklade znamená
Strúhaný tvarohový koláč netreba v našich končinách veľmi predstavovať. Tento tradičný zákusok si teraz môžeme konečne vychutnať vo verzii bez živočíšnych výrobkov. Okrem tofu sa
Tento rok už nemusíte čakať na vegánske hodovanie až do septembra! Predstavujeme vám naše nové Jarné Vegánske hody Bratislava 2017! To najlepšie z vegánskej kuchyne
Organizácia Otwarte Klatki, ktorá v Poľsku bojuje za práva zvierat, aktuálne čelí hackerským útokom a žalobe od chovateľa kožušín. Došlo k tomu krátko po zverejnení
Nedávno sme navštívili bratislavské vegánske bistro Azza, ktoré začínalo s raw koláčmi a postupne sa dopracovalo k vegánskemu junk foodu a vychýreným burgrom. O Azze
Vegánske bistro Frangipani Vitality Bar už určite dobre poznáte z Vegánskych hodov v Bratislave. My sme sa ich vybrali navštíviť do prevádzky v bratislavskej tržnici
Vianoce sú už za dverami a určite už rozmýšľate, čo budete pripravovať na sviatočnú večeru. My vám to tento rok uľahčíme! Prinášame vám lahodné vegánske
Darujte tento rok pod stromček špeciálny darček pre tých, čo to potrebujú. Darujte zvieratám zmenu! Človek pre svoje potreby každoročne chová a zabíja desiatky miliárd